FOTO Directorii de școli din Botoșani, băgați în ședință înainte de începerea anului școlar. Șeful IȘJ: Este un an școlar atipic. Afectează 10 mii de elevi

Directorii de școli din județul Botoșani au fost convocați, marți, în ședință de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean. Bogdan Suruciuc, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, le-a vorbit directorilor despre noutățile legislative din noul an școlar, însă a făcut referire și la relocarea școlilor aflate în reabilutare din municipiul Botoșani.

Aș vrea să spun că este un an școlar atipic, a venit cu noi provocări, provocări care sunt pozitive, să spun așa, în ceea ce privesc reabilitările unităților de învățământ. Este un disconfor creat în mare parte din județ, care afectează un număr de 10 mii de elevi, dar gândurile noastre, a dvs și a colegilor noștri, sunt către momentele în care se vor finaliza aceste lucrări și ne vom întoarce în unități moderne, la standarde europene, cu dotări europene, ca să realizăm procesul instructiv-educativ cu maximă responsabilitate și profesionalism”, a declarat Bogdan Suruciuc.

La ședința cu directorii au particpat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean, Inspectoratului de Poliție Județean, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Centrului Antidrog Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *