Furt într-un local din Botoșani. Doi tineri au fost reținuți de polițiști

Doi tineri au fost reținuți de polițiști după furturi într-un local din zona pieței, din municipiul Botoșani. Cei doi indivizi, de 24 și 31 de ani, ambii din municipiul Botoșani au fost reținuți pentru 24 de ore, luni, fiind cercetați sub aspectul comiterii a trei infracțiuni de furt.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, în perioada 24-31 august 2024, profitând de neatenția victimelor și de faptul că își lăsau bunurile nesupravegheate, cei doi ar fi sustras dintr-un local public din zona pieței, precum și din bagaje purtate de acestea, două telefoane mobile și un portofel ce conținea documente și bani, creând un prejudiciu estimat la peste 3.000 de lei.  Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate.

„Cei doi tineri au fost introdusși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt. De asemenena, astăzi vor fi prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IJP Botoșani.

 

Urmareste-ne pe Google News

Localnicii dintr-o comună din Botoșani au ajuns la disperare de sete. „Ajutor! Vrem apă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *