Prefectul Sorin Cornilă convoacă o ședință cu Poliția și Jandarmeria, după înmulțirea cazurilor de violență din Botoșani

Prefectul Sorin Cornilă convoacă o ședință cu Poliția și Jandarmeria, după înmulțirea cazurilor de violență din municipiul Botoșani. Cornilă este îngrijorat în special de situaţia din Centrul Vechi, mai ales după cazurile înregistrate la finalul săptămânii trecute.

„Maine dimineaţă (n.r.- marţi), fac o sedinţă cu structurile Ministerului de Interne să analizăm situaţia şi să vedem ce se poate face cu situaţia din Centru Vechi”, a spus prefectul.

Cazurile de violență înregistrate în ultima perioadă din municipiul Botoșani au culminat cu agresarea unui elev olimpic care trecea, vineri seară, pe Pietonalul Transilvaniei. Cristian Alexuc, care s-a clasat, în urmă cu câteva săptămâni, pe primul loc la Olimpiada naţională de dezbatere publică, a fost bătut cu cruzime de un grup de tineri de etnie romă. Botoşăneanul se afla pe Pietonalul Transilvaniei şi se îndrepta spre casă.

Şeful Executivului local a cerut mai multă implicare a instituţiilor de forţă din Botoşani, în special a Poliţiei şi Jandarmeriei, în fenomenul agresiunilor în special din zona Centrului Vechi.

Urmareste-ne pe Google News

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *