Primarul Cosmin Andrei după cazurile de violență din municipiul Botoșani. „Aștept o implicare mai mare a Instituțiilor de forță”

Primarul Cosmin Andrei după cazurile de violență înregistrate în ultima perioadă din municipiul Botoșani, care au culminat cu agresarea unui elev olimpic care trecea, vineri seară, pe Pietonalul Transilvaniei. Cristian Alexuc, care s-a clasat, în urmă cu câteva săptămâni, pe primul loc la Olimpiada naţională de dezbatere publică, a fost bătut cu cruzime de un grup de tineri de etnie romă. Botoşăneanul se afla pe Pietonalul Transilvaniei şi se îndrepta spre casă.

Şeful Executivului local a cerut mai multă implicare a instituţiilor de forţă din Botoşani, în special a Poliţiei şi Jandarmeriei, în fenomenul agresiunilor în special din zona Centrului Vechi.

„Mă preocupă siguranța cetățenilor din întreg Municipiul Botoșani, dar aștept o implicare mai mare a instituțiilor de forță precum Jandarmeria si IPJ. Noi asigurăm suportul cu sistemul de supraveghere video al municipiului si Politia Locală dar consider că trebuie o implicare a Instituțiilor care au pârghii legislative în acest sens„, a afirmat Cosmin Andrei.

Urmareste-ne pe Google News

VIDEO De-a dreptul revoltător! Gașca de tineri din Botoșani, care l-a bătut crunt pe fiul unui om de afaceri, a atacat un om al străzii. „Am strigat, dar degeaba”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *