O nouă ședință publică pentru repartizarea posturilor în învățământ. Inspectorul general al IȘJ: Acolo unde nu avem alte soluții, vom apela și la necalificați

Inspectoratul Școlar Județean va organiza o nouă ședință publică pentru repartizarea posturilor rămase încă vacante în învățământul botoșănean. Aceasta va avea loc pe 3 septembrie, ora 9.00, în Aula Colegiului Național ”A.T.Laurian” și este dedicată suplinitorilor care au obținut note peste 5 la concursul județean organizat de IȘJ. De asemenea, vor fi repartizați cei care au normă didactică incompletă, cei încadrați în regim de plata cu ora ori cei care au renunțat la catedrele pe care au fost repartizați inițial.

Bogdan Suruciuc, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, a declarat că acolo unde nu sunt soluții, se va apela și la suplinitori necalificați. El spune, însă, că suplinitorii necalificați sunt cu studii superioare.

Trebuie să avem la catedră un cadru didactice la începutul anului școlar, ca să fie lângă copii. Acolo unde nu avem alte soluții, vom apela și la necalificați. Pentru asta am dat și concursul. Prioritate vor avea calificații, iar acolo unde chiar nu avem nicio soluție, vom apela și la necalificați”, a declarat Bogdan Suruciuc.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *