Noi angajări la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Mai multe posturi, personal medical și nemedical, scoase la concurs

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani a scos la concurs mai multe posturi. Astfel, unitatea spitalicească angajează 4 bucatari și un ingrijitor la bucatarie.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de bucatar: studii medii; certificate de studii care atesta calificarea in meseria de bucatar (copie Xerox) sau absolvent al unei scoli profesionale de bucatari, al unui liceu de profil sau al unor cursuri de calificare specifice; nu necesită vechime în muncă.

 Condiţiile specifice necesare pentru postul de îngrijitor: studii generale; nu necesită vechime în muncă.

Dosarele de concurs se depun până la data de 18 septembrie, proba scrisă are loc pe 27 septembrie, proba practică pe 4 octombrie iar interviul pe 11 octombrie.

Spitalul Județean a mai scos la concurs 1 post de consilier juridic IA la Compartiment juridic. Consiții specifice: diplomă de licenţă în specialitate juridică (absolvent Facultate de drept),  minim 6 ani şi 6 luni vechime în specialitatea studiilor.

Data limită de depunere a dosarelor este 13 septembrie, proba scrisă are loc pe 23 septembrie, proba practică pe 27 septembrie, iar interviul pe 3 octombrie.

De asemenea, unitatea spitalicească a mai scos la concurs două posturi de spălătoreasă. Se cer studii generale; fără vechime în muncă. Dosarele de concurs se depun până la data de 17 septembrie, proba scrisă are loc pe 26 septembrie, proba practică pe 3 octombrie, iar interviul pe 10 octombrie.

Spitalul a mai scos la concurs și un post de asistent medical nutritie dietetică /generalist, cu PL, debutant – Bucătărie Dietetica – B –dul M.Eminescu nr.12.

Condiţiile specifice: nivel de studii postliceale; certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical nutriție dietetica/Certificatul va fi însoţit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical nutriție, dietetică / generalist, valabil la data concursului sau de adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR; nu necesită vechime în muncă.

Candidații  – asistenți medicali generaliști admisi la concurs au obligatia ca în termen de 12 luni de la angajare să prezinte la unitate Certificatul de Absolvire a unui curs de curs dietetică/nutritie.  Dosarele de concurs se depun până la data de 17 septembrie, proba scrisă are loc pe 26 septembrie, proba practică pe 3 octombrie, iar interviul pe 10 octombrie.

De asemenea, spitalul mai angajează la Maternitate-la sectia Neonatologie, doi asistenti medicali generalisti, cu PL, grad profesional debutant și un asistent  medical generalist, cu PL, grad profesional debutant la Bloc Nașteri.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant: nivel de studii – postliceale; certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist. Certificatul va fi însoţit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, valabil la data concursului sau de adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR;
o nu necesită vechime în muncă.

Dosarele de concurs se depun până la data de 20 septembrie, proba scrisă are loc pe 1 octombrie, proba practică pe 8 octombrie, iar interviul pe 15 octombrie.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *