FC Botoșani, o nouă înfrângere pe teren propriu. A pierdut pe Municipal cu Petrolul Ploiești

FC Botoșani a înregistrat, duminică, o nouă înfrângere pe teren propriu în Superligă. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a fost învinsă cu 2-0 (0-0) de Petrolul Ploiești într-o partidă din etapa a opta a Superligii. Primul gol al prahovenilor a venit în minutul 90+4 al partidei, el fiind înscris de Mihnea Rădulescu, iar un minut mai târziu Grozav a reușit să înscrie din nou.

Petrolul a avut un gol marcat în minutul 29, prin Tudorie, însă reușita a fost anulată de centrulul Kovacs Szabolcs pentru off-side. În minutul al doilea al prelungirilor primei reprize, Petrolul a avut o bară, după un șut violent de la mare distanță expediat de Ricardinho. Botoşaniul a avut şi el un gol anulat în minut 64, după ce Chică Roşă a fost prins în off-side.

Echipele de start:

FC Botoșani: Kukic – Matricardi, Șeroni, Miron, Adams – Țigănașu, Aldair – Bodișteanu, Florescu, Kaprof – E. Lopez. Rezerve: E. Pap, Pănoiu, Sadiku, Celea, A. Diez Salomon, Francisco Junior, Pavlovic, G. David, Mitrov, Chică Roșă, Mouaddib, G. Romano. Antr: Liviu Ciobotariu

Petrolul: Zima – Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu – Keita, Jyry – Hanca – D. Radu, Grozav, Tudorie
Rezerve: Eșanu, Stănică, Jahic, Mateiu, M. Bratu, Tolea, Fabricio Santos, Boțogan, D. Ilie, Akosah Bempah, M. Rădulescu, D. Paraschiv
Antr: Mehmet Topal

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “FC Botoșani, o nouă înfrângere pe teren propriu. A pierdut pe Municipal cu Petrolul Ploiești

  1. Dezamagitoare FC Botosani sub comanda lui Liviu Ciobotariu! Doar 5 goluri inscrise in 7 meciuri, dintre care 2 in cele doua etape in care Bogdan Andone antrena echipa. Nu ma asteptam sa fie atat de rau! Echipa arata groaznic! Dl. Ciobotariu insista cu un sistem cu 3 fundasi centrali, desi FC Botosani nu are un lot pregatit pentru acest sistem. E aceeasi greseala pe care a facut-o Neil Lennon la Rapid si deznodamantul nord-irlandezului il stim cu totii. Victoriile cu Farul si UTA au fost norocoase, orice om obiectiv ar recunoaste-o. Petrolul e genul de echipa cu care nu obtii puncte, atunci nu prea ai cu cine altcineva. S-au chinuit cu Dumbravita pe teren propriu, in Cupa Romaniei!!! Si urmeaza meciuri foarte, foarte grele! Daca dl. Ciobotariu nu invata nimic din greselile imense si nu intelege ca nu are un lot care sa se plieze pe sistemul sau favorit de joc, lucrurile nu arata deloc bine pentru club si pentru fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *