Ca-n sălbăticie! Fiul unui om de afaceri din Botoșani, bătut cu cruzime de un grup de tineri de etnie romă

Scene șocante au avut loc vineri seară, pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani. Fiul unui om de afaceri din Botoșani, un tânăr de 18 ani, a fost bătut cu cruzime de un grup de tineri. Cristian A. mergea cu un prieten spre casă, iar la un moment dat a trecut prin dreptul unui grup de aproximativ 20 de tineri de etnie romă.

La început, tinerii, cu vârste între 13 și 18 ani, au început să arunce cu mere în ei, apoi i-au încercuit și au început să îi lovească. Dacă prietenul lui Cristian a scăpat ușor, tânărul de 18 ani a fost lovit cu atâta sete încât a fost pur și simplu desfigurat. Aceasta a ajuns de urgență la spital, având nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Prietenul lui Cristian a sunat la 112. După ce l-au bătut crunt, tinerii l-au abandonat, iar la fața locului au ajuns polițiștii, care, văzând starea tânărului, l-au dus la spital.

Fiul meu, un copil liniștit și pacifist, a fost bătut, desfigurat și tâlhărit de așa-zișii romi, pe Pietonalul Transilvaniei. Până când ț….ii vor mai „face legea” în zona Centrului Vechi? Cât mai trebuie să-i suportăm și să ne lăsăm terorizați de ei? Oare chiar atât de lași suntem? Aseară, a fost copilul meu, dar mâine, poate fi al vostru!”, a precizat omul de afaceri Cristian Alexuc.

Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “Ca-n sălbăticie! Fiul unui om de afaceri din Botoșani, bătut cu cruzime de un grup de tineri de etnie romă

  1. Va spun eu cum e cu etnia roma…la o singura plimbare, in aceiasi zi, dinspre Grivita spre Rapsodia, un domn tigan cu decapotabila manele la maxim langa Ovisim, apoi mai incolo, o ceata din mai sus mentionata etnie au aruncat ambalaje de la covrigaria Luca fara nicio jena pe strada parca era un muc din nas….efectiv niste primitivi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *