VIDEO Șoferul din cauza căruia s-a produs accidentul cu șapte persoane, de la Huțani, a fost găsit de polițiști. Cum a fost sancționat

Șoferul din cauza căruia s-a produs accidentul cu șapte persoane, de la Huțani, a fost găsit de polițiști. Trei persoane au ajuns la spital în urma carambolului în care au fost implicate trei mașini. Evenimentul s-a produs după ce un tânăr, aflat la volanul unei mașini, a intrat în depășire pe linie continuă, iar din față venea un alt autoturism.

A tras de volan pentru a intra pe banda de mers, forțându-l pe șoferul unui Mercedes să frâneze brusc. Alți doi șoferi care circulau cu un Opel și un Audi în spatele autoturismului Mercedes s-au izbit unul în altul. Trei mașini au fost avariate în accident.

Potrivit polițiștilor, niciunul dintre șoferii implicați în accident nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul care a intrat în depășire neregulamentară a fost sancționat cu o amendă de peste 1300 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 60 de zile.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *