FOTO & VIDEO Trei persoane au ajuns la spital în urma carambolului cu trei mașini de la Huțani

Trei persoane au ajuns la spital in urma accidentului rutier care a avut loc vineri  seară pe DN29, în localitatea Huțani. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu o autospecială de stingere și descarcerare, ambulanța de Terapie Intensivă SMURD și două ambulante SAJ.

Salvatorii au constatat că este vorba de un carambol între trei autoturisme, în care se aflau șapte persoane. După evaluarea la fața locului, trei dintre acestea au fost transportate la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, fiind deconectate bornele bateriilor celor trei autovehicule și au sablat partea carosabilă de obiectele care puneau în pericol circulația rutieră.

. Cele trei mașini circulau pe aceeași bandă de mers, iar la un moment dat, șoferul unui autoturism Mercedes a frânat brusc, iar în spatele său a intrat un Opel, iar în Opel un Audi care veneau din spate.

Șoferul autoturismul Mercedes a declarat că frânase după ce alți doi șoferi au intrat cu mașinile în depășire, pe linie continuă, dar din față venea un alt autoturism, astfel că șoferul de pe Mercedes a vrut să îi lase să intre pe bandă pentru a nu se întâmpla o nenorocire.

Cei doi șoferi care au făcut depășirile și-au continuat drumul după carambolul din spatele lor. La fața locului au ajuns polițiștii, care au început verificările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *