FOTO Surpriză de zile mari pentru două familii din Botoșani. Casele lor au fost transformate total de fundația unei mari firme din județ

Surpriză de zile mari pentru două familii din județul Botoșani ale căror case au fost transformate total de fundația unei mari firme din județ. Joi, 22 august, Fundația Alfa, Suflet și Energie a organizat un eveniment emotionant dedicat inaugurării Căsuțelor 1 și 2 din comuna Trușești, destinate familiilor Bidașcă și Buliga. Aceste două familii, care au fost puternic încercate de soartă, au primit șansa unui nou început într-un mediu primitor și sigur.

Familia Bidașcă, compusă din Ciprian, Gabriela, fiul lor de 2 ani, dar și viitorul membru al familiei care urmează să sosească, au trecut prin multe dificultăți în drumul lor către o viață bună, dar asta nu i-a impiedicat să meargă mai departe și să spere că, într-o zi, soarele va răsări și pe strada lor.

Train, Alina, dar și cei 10 copii ai lor, reprezintă membrii familiei Buliga, familie care, până nu de mult, locuia într-un spațiu mic, fără apă curentă, dar pe care l-au îngrijit așa cum știau mai bine, motiv pentru care, în casă era mereu ordine, iar grădina și curtea arătau impecabil.

Cele 2 familii au beneficiat fiecare de câte o casă mobilată și dotată complet cu toate cele necesare desfășurării unui trai armonios.

„Fundația Alfa, Suflet și Energie speră ca, odată cu începerea unei noi vieți în aceste căsuțe, speranța și optimismul au prins din nou rădăcini în viețile acestor familii. Fiecare încăpere a noilor locuințe a fost creată cu grijă și dedicare, reflectând dorința Fundației de a oferi nu doar un acoperiș, ci și un cămin. Dorim pe această cale să mulțumim tuturor celor care au fost implicați în cadrul acestor proiecte. Le mulțumim, în primul rând, fondatorilor Fundației Alfa, Suflet și Energie, domnului și doamnei Gheorghe și Mioara Ciubotaru, pentru eforturile considerabile pe care le-au realizat și fără de care, astăzi, nu mai eram aici”, au menționat cei de la Fundația Alfa, Suflet și Energie.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *