Inspectoratul Școlar Botoșani a numit directorii de școli în noul an școlar. Vezi lista!

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Botoșani a aprobat, astăzi, lista cu directorii unităților de învățământ în noul an școlar. Bogdan Suruciuc, inspector general al IȘJ Botoșani, a declarat că nu vor fi schimbări în funcțiile de conducere din școli, fiind o singură modificare în structura de conducere de la Școala Gimnazială ”Cornerstone” Dorohoi, unitate de învățământ privată, unde directorul școlii este numit de Consiliul de Administrație al școlii și nu de IȘJ.

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Botoșani se declară mulțumit de activitatea directorilor pe anul școlar trecut, iar din acest motiv nu a dorit să facă schimbări.

La școala privată din Dorohoi am înțeles că domnul director nu a mai dorit să continue. În rest, corpul directorilor va rămâne la fel. Normal că atât timp cât rezultatele la examenele naționale sunt într-o îmbunătățire față de anul trecut, înseamnă că  și managementul unităților de învățământ este bun. Cu toate  problemele care vin, consum de droguri și pe vioență, a fost un an cu provocări, un an pe care l-am terminat cu bine”, a declarat Bogdan Suruciuc. Vezi aici lista directori scoli 2024-2025!

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *