El este botoșăneanul care a murit înecat în Prut! „Își ducea traiul singurel după ce s-a întors din străinătate”

Botoșăneanul dispărut în apele râului Prut a fost găsit de scafandri, la o distanță aproximativ 15 metri de mal și o adâncime de aproximativ patru metri. Mihai Danalache avea 64 de ani, și era din Cordăreni. În urmă cu o săptămână a plecat de acasă să pescuiască în apele Prutului. Iubea foarte mult pescuitul, dar joi tocmai pasiunea sa i-a adus moartea. A intrat în apă, a fost luați de curenți și nu a mai putut fi găsit până vineri dimineață. Scafandrii i-au găsit trupul neînsuflețit.

La fața locului a fost direcționat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani care a declarat decesul. La misiune au participat pompieri de la ISU Botoșani și și scafandrii de la ISU Neamț și Iași.

„Își ducea traiul singurel, a mai fost plecat prin Italia. Cred că are vreo zece ani de când a venit acasă, un om cuminte, în banca lui. A lucrat în construcții. Se mai ducea la lucru pe la unul, pe la altul. Pleca și câte două săptămâni la pescuit, era un hobby. Avea și scule de pescuit, tot”, ne-a mărturisit un localnic.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *