La sercomelectric.ro veți găsi mufe de TV și alte produse pentru amenajarea spațiile comerciale


Sursă foto: sercomelectric.ro

Am putea crede că în spațiul personal putem lua decizii mai ușoare, știm ce ne dorim și ce este în acord cu preferințele personale, implicit când vine vorba de soluțiile de iluminat. Mai dificil este însă a crea o atmosferă plăcută și a amenaja un spațiu comercial, care să fie pe placul tuturor clienților. Sunt importante lumina potrivită, dar și diversele surse de divertisment.

 

Posibil că veți dori să includeți aparatură, poate chiar și un display, un TV. Pentru alegeri corecte și inspirate, pentru a aduce lumina potrivită în spațiul dumneavoastră, vă recomandăm Sercom Electric – cu pagina oficială sercomelectric.ro. În cadrul acestui magazin online veți găsi corpuri de iluminat, dar și accesoriile sau alte materiale electrice necesare, toate potrivite pentru spații industriale sau comerciale.

 

Sfaturi utile în amenajarea spațiului comercial

 

Scopul este acela de a crea un spațiu comercial atractiv, în care clienții să își dorească să își prelungească șederea. Cu cât experiența lor este una mai plăcută aici, cu atât mai bine, șansele sunt mai mari să își dorească să cumpere produsele/serviciile disponibile. Iată ce puteți face, cel puțin din punct de vedere al luminii potrivite în aceste tipuri de spații:

 

  • Alegeți corect luminile

 

De altfel, acestea sunt printre primele pe care clienții le observă, de cum pășesc în locație. În funcție de specificul locului poate fi utilă lumina caldă, rece sau cea clară ori cu umbre. Câștigă puncte de popularitate lumina caldă, în mod special în locațiile în care se vând produse premium, de brand. Acest lucru va denota o notă de exclusivitate. În schimb, lumina rece este mai potrivită în librării sau în spații precum restaurante sau cafenele.

 

  • Pentru zonele în care doriți să puneți în evidență produsele expuse, folosiți lumina mai intensă

 

În mod special în vitrinele magazinelor de prezentare lumina intensă nu trebuie să lipsească. Aceasta va pune în valoare fiecare produs, ce va fi analizat amănunțit. Pot fi astfel folosite spoturile cu LED – iar acestea sunt, desigur, disponibile la Sercom Electric.

 

  • Un ecran ar fi necesar

 

Ar fi bine să montați un TV în incinta magazinului. Indiferent de dimensiune, nu uitați că mufe TV puteți comanda de la sursa amintită, sercomelectric.ro, precum și un suport pentru ecran. Scopul? Un power wall va fi de efect, fie că tronează în interior, este zona de așteptare sau este chiar vitrina magazinului. Traseul cumpărătorului poate fi schimbat, pot fi prezentate noutățile sau ofertele curente.

 

Știați că…studiile arată că publicul este predispus la a privi spre dreapta atunci când intră într-un magazin? Poate că această este zona perfectă unde să atrageți atenția.

 

De asemenea ca recomandare, nu uitați să actualizați vitrina constant și să o mențineți luminată. O bună impresie este creată încă de la observarea vitrinei. Pentru soluții de iluminat, nu uitați că puteți conta pe Sercom Electric și gama sa vastă de produse specifice. Pot fi comandate din magazinul online, cu livrare imediată pentru că există stoc pregătit și în plus, consilierea este gratuită!

 

 

 

 

Contact:

+40 753 234 068

[email protected]

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *