FOTO Iulia Cantolariu, înmormântată în rochie de mireasă: „Iubea copiii, omul și își dorea să facă un așezământ pentru bătrâni”

Duhovnicul Iuliei Cantolariu, preotul Partenie Apostoaie, a făcut mărturisiri emoționante la înmormântarea tinerei  de 21 de ani, care a murit în urma unui accident cu un ATV. Părintele a spus că a spovedit-o de mai multe ori pe Iulia și știa ce planuri mărețe are și cât de mult a iubit viața. Potrivit acestuia, Iulia își dorea să devină avocat, dar în același timp visa să-și întemeieze o familie alături de iubitul său, să aibă copii și să realizeze un cămin pentru bătrâni.

„Avea un plan, fiind studentă, se gândea să devină avocat și un avocat care să apere dreptatea și adevărul să slujească. De asemenea, iubea viața și cine nu iubește viața? Să știți că nu ne va judeca Dumnezeu că am iubit viața. Ne va critica și ne va reproșa că nu am iubit-o așa cum trebuie. Dorea să își pună viața și cariera în preocuparea sa în slujba semenilor, iubea copiii și dorea să facă, iubea omul și dorea să facă chiar un așezământ pentru bătrâni. E mult, o înțelepciune mare, un tânăr să iubească bătrânii. Asta înseamnă că era ascultătoare”, a spus părintele.

Iulia Cantolariu a fost condusă, vineri, pe ultimul drum de rude, prieteni, colegi, dar și de iubitul său, Tudor alături de care își dorea o familie.

„Avea tot planul în viața ei, avea toate ideile, era o mângâire pentru mama, pentru tata, pentru sora ei și o mângâiere pentru tânărul cu care urma să întemeieze o familie, dar a intervenit un moment, un moment pe care noi îl numim moarte, dar să știți că roaba lui Dumnezeu e mai vie”, a spus părintele.

Slujba a fost la capela bisericii Sfântul Ioan Botezătorul, acolo unde a fost depus trupul acesteia, iar înmormântarea a avut loc la cimitirul Eternitatea. Iulia a fost îmbrăcată în rochie de mireasă.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *