Reacția unei fetițe de șapte ani din Botoșani care a avut pentru prima oară un tort de ziua ei. Copila este orfană de mamă

O fetiță de șapte ani dintr-o comună din județul Botoșani a primit pentru prima oară un tort. Ziua ei de naștere a fost sărbătorită mai devreme de enoriașii din Parohia Pacea, alături de preotul Marian Macuc și preoteasa Anamaria Macuc. Copila a primit foarte multe cadouri și un tort delicios, care a făcut-o extrem de fericită. Pentru prima dată în cei șapte anișori a suflat în lumânări, fiind felicitată și aplaudată de toți cei prezenți. Micuța petrecere a avut loc la Casa ” Sf. Irina” de la biserica Pacea.

„Am surprins-o cu tort, pizza, artificii, confetti. […] Am vrut s-o bucuram c-un tort pentru ca am aflat ca n-a avut niciodata un tort. Nu pot exprima in cuvinte cat de bucuroasa a fost cand a vazut toate darurile si surprizele de la dv…. Ce frumos ii sclipeau ochii superbi si plini de recunostinta, ce imbratisare calda are, ce chip frumos si bland… si cat de finuta este”, mărturisește Anamaria Macuc.

Mama copilei a murit in spital, in urma cu cateva zile si a fost ingropata chiar in ziua in care a fost adusa de la morga, dar atât ea, cât și frățiorul ei inca o asteapta sa vina acasa de la spital. Sunt mici, inca nu pot sa accepte ca nu vor mai simti niciodata imbratisarea mamei.

„Pe mama n-o mai putem aduce inapoi, dar macar, impreuna, putin cate putin, ii putem bucura pe copii, macar cu cele materiale. Cei care doriti sa-i ajutati cu alimente, produse de igiena, lenjerii de pat vesele, perbe, pilote, un leagan, o lada ptr nisip, o casuta ptr gradina sau orice altceva care i-ar putea bucura, puteti sa le lasati la biserica Pacea, MAINE, in intervalul 9:00-14:00 ( telefon voluntar 0722179366)”, spune preoteasa.

 

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *