Păcănelele au reapărut în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Decizia instanțelor a schimbat totul

Sălile de jocuri s-au redeschis în localitățile cu mai puțin de 15 mii de locuitori și vor rămâne deschise cel puțin pentru o vreme. Se întâmplă asta după ce patronii au cerut instanțelor de judecată să le permită continuarea activității până la expirarea licențelor, pentru care, spun ei, au plătit taxe de sute de mii de euro către stat. Cel puțin 8 astfel de firme au avut câștig de cauză și fiecare are săli de păcănele deschise în mai multe localități.

La Sinaia, oraș cu 9 mii de locuitori, au apărut, de curând două săli cu jocuri de tip slot-machine. De la sfârșitul lunii aprilie, păcănelele sunt interzise în localități cu mai puțin de 15.000 de locuitori.

Organizatorii de jocuri de noroc își puteau continua activitatea, cu condiția să mute aparatele în orașe mai mari. Minunea a ținut doar 4 luni.

Urmareste-ne pe Google News

Mai multe firme s-au adresat instanţei, arătând că au plătit statului taxe de sute de mii de euro pentru a-și desfășura afacerile, iar noile reguli nu le permit să-și recupereze investiția. Cel puțin 8 dintre ele, fiecare având mai multe săli de joc, au câștigat în prima instanță.

Sursa: stirileprotv

Povestea impresionantă a lui Daniel, zugravul din Botoșani care scrie poezii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *