Un an de la tragedia din Botoșani care a marcat o țară întreagă: doi copii au fost aruncați de mamă pe geam. Mesaj emoționant al tatălui în amintirea fiului său. „Îngerul meu…”

A trecut un an de la tragedia din Botoșani care a marcat o țară întreagă. O mamă și-a aruncat copilașii pe geamul unui hotel din municipiul reședință de județ. Cel mic s-a stins pe loc, cel mare a avut zile. Medicii au reușit să fac minuni și i-au salvat viața, dar a avut nevoie de recuperare. Sfâșiat de durere, tatăl l-a înmormântat pe cel mic și a revărsat toată dragostea sa asupra fiului pe care îl mai poate strânge în brațe. Doar un an avea băiețelul când s-a stins din viață. La un an de la moartea sa, tatăl a transmis un mesaj dureros.

A trecut deja un an de când nu mai ești printre noi. Dumnezeu să te odihnească, îngerul meu. Ne e dor de tine”, este mesajul lui Alexandru.

Tânăra de 23 de ani, din localitatea Albeşti, a recurs la gestul înfiorător pentru a se răzbuna pe soţul său.

„S-a reţinut că, în data de 20 august 2023, în jurul orei 23.30, inculpata a aruncat în gol pe cei doi copii minori ai săi, în vârstă de 1, respectiv 2 ani, de la etajul al doilea al unui hotel din mun. Botoșani; în urma impactului cu solul, copilul în vârstă de 1 an a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar copilul în vârstă de 2 ani a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața„, susţineau procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Gabriel trăiește alături de tatăl său, cu mama în spatele gratiilor. Băiețelul nu a întrebat niciodată de mama sa, în schimb cea care i-a dat viață și a vrut apoi să îl ucidă a cerut  să-și vadă fiul cel mare. Soțul femeii nu a acceptat însă ca mama criminală să mai aibă vreun contact cu băiețelul lor, pe care aceasta a vrut să-l ucidă odată cu frățiorul lui mai mic.

”I-am trimis doar niște poze cu el. Nu am fost la ea să o vizitez, am văzut-o doar la tribunal, în cadrul procesului”, a mărturisit, pentru Gândul.ro, bărbatul.

 

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *