FOTO Angajatul unei firme din Botoșani, prins în timp ce arunca deșeuri din construcții pe un teren. Societatea a fost amendată

Angajatul unei firme din Botoșani a fost prins în timp ce arunca deșeuri din construcții, dintr-o basculantă, pe un teren. Potrivit Poliției Locale, în data de 08.08.2024, în jurul orei 14.00, pe timpul desfășurării activităților pe str.
Manolești Deal, polițiștii locali au surprins conducătorul auto al unei autobasculante în timp ce depozita pe un teren neîngrădit, deșeuri rezultate din construcții – bucăți de țiglă și moloz.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii locali au dispus sancționarea contravențională a societății care desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2005  privind protecția mediului, cu amendă în cuantum de 30.000 lei, pentru degradarea mediului înconjurător prin crearea depozitului necontrolat de deșeuri rezultate din construcții.

„Acţiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public/pe terenuri proprietate privată se vor desfășura permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menține un mediu sănătos”, anunță Poliția Locală.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “FOTO Angajatul unei firme din Botoșani, prins în timp ce arunca deșeuri din construcții pe un teren. Societatea a fost amendată

  1. Și care e firma, administratorul firmei ca să știm și noi cititorii pentru a l arata cu degetul. Că se aruncă gunoi peste tot vedem și noi, nu e noutate, e obișnuință. Cu astfel de confidențialitate o să fim….. civilizați doar în vise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *