Angajări la un spital din județul Botoșani. Două posturi scoase la concurs

Spitalul municipal Dorohoi continuă angajările. Atfel, unitatea spitalicească a scos la concurs un post temporar vacant de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant, la Sectia ATI.

Condiţiile specifice de participare la concurs: minim 6 luni experienta profesionala. Conditii de studii: diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta  sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotararii Guvernului nr.797/1997 privind echivalarea studiilor absolventilor liceelor sanitare, promotiile 1976 – 1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare, certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist, insotit de aviz de libera practica si asigurare de malpraxis.  Conditii de vechime: nu necesita vechime in munca.

Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 4 septembrie, proba scrisă are loc pe 11 septembrie, proba practică pe 16 septembrie, iar interviul pe  19 septembrie.

Spitalul Dorohoi a mai scos la concurs și un post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant, post temporar vacant,  la Cabinet Urologie din Ambulator. Conditii de studii: diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotararii Guvernului nr.797/1997 privind echivalarea studiilor absolventilor liceelor sanitare, promotiile 1976 – 1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare,  certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist, insotit de aviz de libera practica si asigurare de malpraxis.  Nu necesita vechime in munca.

Dosarele de concurs se depun până la data de 5 septembrie, proba scrisă are loc pe 11 septembrie, proba practică pe 16 septembrie, iar interviu pe 19 septembrie.

Urmareste-ne pe Google News

Un an de la tragedia din Botoșani care a marcat o țară întreagă: doi copii au fost aruncați de mamă pe geam. Mesaj emoționant al tatălui în amintirea fiului său. „Îngerul meu…”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *