FOTO Un tânăr din Botoșani s-a trezit cu Poliția la ușă după o postare pe Facebook. Ce au găsit în locuința lui oamenii legii

Un tânăr din județul Botoșani s-a trezit cu Poliția la ușă după o postare pe Facebook.  „Întotdeauna antrenează-te să fii mai bun decât ieri”, acesta este mesajul postat pe o rețea de socializare, care le-a atras atenția polițiștilor, întrucât era însoțit de o fotografie în care un bărbat arma un pistol.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea persoanei care a făcut postarea, fiind vorba despre un tânăr, de 29 de ani, din orașul Flămânzi, care nu este deținător legal de arme.

La data de 28 august a.c., a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința tânărului, prilej cu care a fost identificată o armă calibru 4,5 mm și muniție aferentă, constând în bile metalice.

Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, anunță Poliția Botoșani. Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Imagini greu de privit! Un copil din Botoșani a ajuns la spital după ce a făcut cascadorii cu bicicleta în parc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *