10 kilometri de drumuri comunale din Vlăsineşti vor fi asfaltate

Vlasinesti- incepere lucrari proiect PNDR
Primarul Lucian Trufin semnând ordinul de începere a lucrărilor

Primăria comunei Vlăsineşti va implementa un proiect privind asfaltarea a aproape zece kilometri de drumuri săteşti şi comunale. Primarul Lucian Trufin a semnat, duminică, documentele de predare a amplasamentelor la obiectivele de investiţii “Modernizare drumuri comunale prin asfaltare”, “Modernizare Cămin cultural Sârbi” şi “Construire Centru de asistenţă pentru copii Vlăsineşti”, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR). Investiţia se ridică la 2,5 milioane de lei, Vlăsineştiul fiind una din cele opt localităţi din judeţ care obţin o astfel de finanţare.

Evenimentul a avut loc cu prilejul sărbătoririi a 565 de ani de la prima atestare documentară a localităţii şi s-a derulat în prezenţa a numeroşi oameni politici.

Vlasinesti- incepere lucrari proiect PNDR
Primarul Lucian Trufin şi directorul Tehnic Asist, Camelia Beja, începând lucrările

Constructorul va fi societatea Tehnic Asist, care va pune în practică un proiect al societăţii Pro Activ Iaşi.

De altfel, primarul şi directorul Tehnic Asist, Camelia Bejan, au pus, simbolic, piatra de temelie a viitorului centru de asistenţă pentru copii din Vlăsineşti.

Este cel mai mare proiect pe care l-a obţinut şi cred că îl va avea comuna Vlăsineşti. Dacă ne gândim la complexitate, este un  proiect care are trei componente: de infrastructură, socială şi culturală. Dacă ne gândim la sumă, la suma de 2,5 milioane de euro, este o sumă imensă, la care până acum nu puteam visa„, a afirmat primarul Trufin.

3 thoughts on “10 kilometri de drumuri comunale din Vlăsineşti vor fi asfaltate

  1. PAGANULE , MINCIUNOSULE BATI CU CIOCANUL INTR-O SARBATOARE ASA DE MARE SI MAI PUI SI SLUJITORII DOMNULUI SA ASISTE LA FAPTELE TALE NEORTODOXE
    …………………………………………..

  2. HHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOO ,magaroiulehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuooooooo,este de asemenea si singurul proiect,huuuuuuuuuuuuuuuuuuuo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *