FOTO Panică într-un bloc din Botoșani. Mai multe persoane au fost evacuate, iar două au suferit arsuri

A fost panică, miercuri  seară, într-un bloc din municipiul Botoșani. Un incendiu a izbucnit  în bucătăria unui apartament situat la etajul doi al unui bloc de pe strada Tudor Vladimirescu. La fața locului au ajuns patru autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD (una cu medic) și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

14 persoane aflate la etajele inferioare au fost evacuate preventiv. Două persoane care au suferit arsuri ușoare la nivelul feței și membrelor superioare, care au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, o a treia persoană a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului, în timp ce o altă femeie, aflată la etajul patru, netransportabilă, a fost monitorizată de un echipaj medical în propria locuință, tot în urma unui atac de panică.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 15 minute, iar pompierii au procedat la evacuarea fumului de pe casa scării. Cauza probabilă a incendiului este încă în curs de stabilire.

 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *