„Bătaie” cu prafuri colorate, la Botoșani. Banii de la Coloract vor fi folosiți pentru achiziționarea unor ghiozdane pentru copii

Primăria Municipiului Botoșani, în parteneriat cu Club Interact Botosani, organizează cel mai colorat cros al toamnei – Coloract.  Primarul Cosmin Andrei a declarat că susține cu entuziasm tinerii botoșăneni, încurajând voluntariatul, activitățile în aer liber și spiritul creativ al comunității.

Evenimentul va avea loc duminică, 1 septembrie 2024, la ora 10:00, în fața Muzeului Județean Botoșani. Traseul de 2 km va porni din fața Muzeului Județean Botoșani, va trece pe Bulevardul „Mihai Eminescu”, prin fața Școlii Populare de Artă „George Enescu”, până la Colegiul Național „A.T. Laurian”, stânga pe strada „Cuza Vodă” și se va încheia în fața Primăriei Municipiului Botoșani, unde vom sărbători cu o bătaie cu prafuri colorate non-toxice.

Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi folosite pentru a echipa cu ghiozdane complet dotate copiii dintr-o școală cu resurse limitate, odată cu începerea noului an școlar. Este o oportunitate minunată de a face mișcare, de a te distra și de a contribui la un scop nobil.

Înscrierile se pot face la standul din incinta mall-ului.

One thought on “„Bătaie” cu prafuri colorate, la Botoșani. Banii de la Coloract vor fi folosiți pentru achiziționarea unor ghiozdane pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *