Nouă medici pensionari sunt în activitate la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Sunt printre cei mai cunoscuți și apreciați medici

Nu mai puțin de nouă medici de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani, care au ieșit la pensie, activează, în continuare, în cadrul unității spitalicești,

Sunt printre cei mai cunoscuți și apreciați medici care au vindecat nenumărați botoșăneni și care profesează pe secțiile Medicină internă, Diabet, BFT Pediatrie, ATI. Vorbim de medicul Constantin Tudorache, medicul Mihaela Miler, medicul Elena Brânză, medicul Ioan Petrescu, medicul Anton Pârvu, precum și alții.

Recent, medicul de terapie intensivă Alexandru Podariu, care a fost și șef la Secția ATI și care întrunește condițiile de pesionare, a solicitat prelungirea activității.

Trebuie verificate toate lucrurile acestea, trebuie făcută și o politică de personal în sensul acesta. Nu trebuie așteptat, ci trebuie discutat cu ei, dacă ajung la o anumită vârstă și doresc să prelungească activitateaa, să avem discuții cu dumnealor și să-i păstrăm, dacă nu să organizăm concurs, ca să nu intrăm în deficit”, a declarat Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *