VIDEO Schimbări la Pensiunea „Floare Albastră” de la Memorialul Ipotești. Decizia luată, astăzi, de consilierii județeni

Consilierii județeni au luat, miercuri, o serie de decizii în ceea ce privește Pensiunea „Floare Albastră” din cadrul Memorialului Ipotești. Aceștia au aprobat un proiect de hotărâre prin care unitatea de cazare nu se va mai numi pensiune, ci bază turistică. În plus,  beneficiarii unor proiecte culturale vor fi cazați gratuit. 

„Modificările propuse se referă la înlocuirea denumirii „Pensiune Floare Albastră”, cu cea de  „Bază turistică”, precum și la aprobarea gratuită la cazare pentru grupurile beneficiare ale proiectelor culturale incluse în programul cultural al Memorialului. Tarifele aprobate prin Hotărârea Consiliului Județean nr. 30 din 21.12 2023 rămân neschimbate”, a declarat președintele în exercițiu, Doina Federovici.

Astfel, tarifele de cazare la baza turistică vor fi următoarele: pentru o cameră cu 2 sau 3 paturi cazarea va fi de 55 lei/loc/zi(vara), respectiv 65 lei/loc/zi(iarna), iar la o cameră protocol cu pat dublu se va percepe 55 lei/loc/zi(vara), respectiv 65 lei/loc/zi(iarna). O zi de cazare în camera Bungalow „Floare albastră”  va fi de 55 lei/loc/zi(vara)  și 65 lei/loc/zi(iarna). Tarifele nu includ şi micul dejun.

Pentru cazări de grupuri mai mari de 15 persoane şi mai mult de 2 nopţi se aplică o reducere de 20% la tariful de cazare.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *