Angajări la un spital din județul Botoșani. Vezi ce posturi au fost scoase la concurs!

Spitalul municipal Dorohoi face mai multe angajări în perioada imediat următoare. Astfel, unitatea spitalicească organizează concurs pentru ocuparea unei functii contractuale temporar vacanta de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant la Sectia Medicina interna II.

Conditii de studii: diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotararii Guvernului nr.797/1997 privind echivalarea studiilor absolventilor liceelor sanitare, promotiile 1976 – 1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare,  certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist, insotit de aviz de libera practica si asigurare de malpraxis. Nu necesita vechime in munca.

Dosarele de concurs se depun până pe 4 septembrie, proba scrisă are loc pe 11 septembrie, proba practică pe 16 septembrie iar interviul pe 19 septembrie.

Spitalul mai angajează infirmiera pe perioadă determinatp la Sectia Neurologie.  Condiţiile specifice de participare la concurs: școala generala sau liceu, curs de infirmiera organizat de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania sau curs de infirmiera organizat de furnizori autorizati de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sanatatii – Directia generala resurse umane si certificare. Dosarele de concurs se depun până pe 4 septembrie, proba scrisă are loc pe 11 septembrie, proba practică pe 16 septembrie iar interviul pe 19 septembrie.

De asemenea, unitatea spitalicească mai caută fizioterapeut la Laborator Recuperare, medicina fizica si balneologica. Conditii de studii: diplomă de licenţă eliberată de o instituţie de învăţământ superior acreditată sau autorizată provizoriu din România în următoarele specializări: fizioterapie; fiziokinetoterapie;  kinetoterapie, cu durată de studii de 4 ani;  educaţie fizică şi sport, specializarea kinetoterapie şi motricitate specială, cu durată de studii de 3 ani; kinetoterapie, cu durată de studii de 3 ani; educaţie fizică şi sport, specializarea cultură fizică medicală;  educaţie fizică şi sport, cu vechime în recuperarea medicală de cel puţin 19 ani, angajat în sistemul sanitar şi balnear sau de asistenţă socială ca profesor de cultură fizică medicală; balneofiziokinetoterapie şi recuperare;  diplomă de licenţă sau un alt titlu de fizioterapeut/maso- kinetoterapeut/kinetoterapeut, eliberate de unul dintre statele prevăzute la art. 10 sau de un stat terţ recunoscut ori echivalat în România de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, conform legii;  adeverinţă de absolvire a examenului de licenţă în fizioterapie, kinetoterapie şi motricitate specială, balneofiziokinetoterapie şi recuperare, eliberată la cererea absolventului, care este valabilă până la eliberarea diplomei de licenţă, dar nu mai mult de 12 luni de la data emiterii;  orice altă diplomă de licenţă eliberată de către o facultate acreditată care nu corespunde specializărilor de la lit. a) şi care este însoţită de o adeverinţă eliberată de facultatea respectivă, care atestă că programa de pregătire pentru obţinerea diplomei de licenţă respective corespunde cu cea de pregătire pentru exercitarea profesiei de fizioterapeut. Conditii specifice: 6 luni vechime in specialitatea studiilor.

Dosarele de concurs se depun până pe 11 septembrie, proba scrisă are loc pe 18 septembrie, proba practică pe 23 septembrie iar interviul pe 26 septembrie..

Urmareste-ne pe Google News

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *