FOTO Tânăra din Botoșani, care a fost dată dispărută, a luat legătura cu familia. Reacția soțului

Tânăra din județul Botoșani, care a fost dată dispărută, a luat legătura cu familia. Petronela Moscalu, de 30 de ani, din localitatea Corni, a plecat de acasă în noaptea de luni spre marți și de atunci nimeni nu mai știa nimic de ea. Disperați, membrii familiei au cerut ajutor pentru găsirea ei. Inclusiv polițiștii au fost anunțați. Marți, când a aflat că este căutată în toată țara, Petronela a luat legătura cu familia.

„Nu știm unde este, nu a vrut să spună, nici de ce a plecat, doar a sunat și a zis că e bine”, ne-a mărturisit sora acesteia.

Plecarea Petronelei i-a luat prin surprindere pe toți membrii familiei. Disperat, soțul acesteia susține că aceasta nu ar fi avut vreun motiv să plece de acasă. În urmă cu câteva săptămâni, aceștia au fost nași de cununie pentru un cuplu.

„Nu ne-am certat, oameni buni”, spune soțul femeii.

Potrivit surorii femeii, Petronela, în vârstă de 30 de ani, i-a trimis mesajul de adio soţului, după care şi-a închis telefonul.

„I-a trimis un mesaj soțului ei de adio și de atunci are telefonul inchis. Nu dam de ea. Nu știm ce s-a întâmplat între ei„, susţinea sora femeii dispărute.

La momentul plecării de acasă, Petronela avea pantaloni scurți gri, tricou alb cu bretele şi șlapi negri. Tânăra are părul blond şi ochi căprui.

Urmareste-ne pe Google News

 

 

One thought on “FOTO Tânăra din Botoșani, care a fost dată dispărută, a luat legătura cu familia. Reacția soțului

  1. Dna Petronela ar trebui amendata ca pune politia pe drumuri si face probleme familiei,doar nu are 15 ani si s a indragostit si a fost nevoita sa plece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *