Un șofer a produs un accident, apoi a adormit în mașină de beat ce era. A fost trimis să se „odihnească” în Arestul IPJ Botoșani pentru 24 de ore

Un șofer a produs un accident, apoi a adormit în mașină de beat ce era. El a fost trimis să se „odihnească” în Arestul IPJ Botoșani pentru 24 de ore. Bărbatul în vârstă de 67 de ani avea o alcoolemie de 3,87 la mie în sânge la prima probă şi de 3,65 la mie în sânge la proba a doua.

Șoferul este cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Totul s-a petrecut duminică, 11 august,  pe un drum comunal din satul Brădățel, comuna Horodniceni. Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din satul Lămășeni, care se afla la volanul unui autoturism marca VW, a efectuat o manevră de mers cu spatele, a lovit un autoturism marca Skoda, care era parcat, apoi a adormit la volan. Constantin I. a fost reținut, luni, pentru 24 de ore și a  fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J.Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Îngrijorător! Două râuri care izvorăsc în județul Botoșani aproape au secat. Apelul făcut de „Apele Române”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *