Două săptămâni fară apă caldă la Modern Calor, din cauza reparaţiilor în sistemul de termoficare

Modern CalorSpecialiștii societății Modern Calor au programat pentru perioada 22 august – 4 septembrie 2011 efectuarea lucrărilor anuale de verificare și reparare în toate sectoarele sistemului de termoficare al municipiului Botoșani, se precizează într-un comunicat de presă. Pregătirea pentru următorul sezon rece va face ca furnizarea agentului termic să fie sistată în decursul celor două săptămâni. Peste 60 de angajați ai societății vor fi implicați în lucrări, astfel încât serviciul să se reia cât mai repede.

Am comasat o întreagă serie de lucrări în cele paisprezece zile, atât în instalațiile din CET, precum și pe rețelele de transport. Vom înlocui piese și echipamente avariate, dar vom face și racordări ale unor conducte ce au fost deja montate. Prin urmare, clienții noștri din zonele respective vor avea un plus de calitate în serviciul pe care-l furnizăm. Se va resimți atât în ceea ce privește apa caldă, cât și în încălzirea de la iarnă. Apelăm, de aceea, la înțelegerea domniilor lor”, a declarat Ion Diaconu, directorul general al Modern Calor.

 Grație investițiilor făcute în ultimii ani, dar și a celor aflate în desfășurare, perioada anuală de remont va dispărea. Începând cu 2012, având un sistem de termoficare complet modernizat, reparațiile și verificările nu vor mai necesita sistări de amploare în furnizarea căldurii și a apei calde, se mai spune în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *