Iulia Cantolariu, repatriată într-un sicriu sigilat. Ultimul mesaj al tinerei de 21 de ani din Botoșani!

Curg lacrimi amare pentru Iulia Cantolariu, tânăra de 21 de ani din Botoșani ce a murit în urma unui accident cu ATV-ul. Decesul prematur al acesteia, după operația din Turcia, i-a distrus pe cei apropiați. Acum, familia așteaptă repatrierea trupului neînsuflețit și o vor conduce pe Iulia pe ultimul drum. Tânăra o să fie repatriată într-un sicriu sigilat!

În data de 6 iulie 2024 începea calvarul Iuliei. Aceasta și iubitul ei Tudor au ieșit cu gașca la o plimbare cu ATV-ul prin pădurea Agafton (județul Botoșani). Din nefericire, ATV-ul pe care se aflau cei doi a alunecat pe o urmă de tractor și s-au răsturnat. Tudor s-a rostogolit și s-a ales cu doar câteva zgârieturi, însă peste Iulia a picat scaunul metalic de la ATV-ul și i-a zdrobit zona abdomenului. Au urmat eforturi uriașe de a o salva pe Iulia, însă totul a fost în zadar.

Cum va fi adusă în țară Iulia

În urma accidentului nefast, pentru Iulia și familia ei a urmat o luptă grea prin spitale și mai multe operații. Două dintre operații tânăra le-a făcut în România, iar medicii erau optimiști. Aceștia spuneau că Iulia o să trăiască, dar va urma o perioadă de recuperare grea. Veștile le-au dat speranță apropiaților Iuliei, iar aceștia au luptat să o ducă pe tânără în străinătate pentru a avea parte de cele mai bune tratamente. Iulia a fost acceptată la o clinică din Turcia, contra sumei de 30.000 de euro. Cadrele medicale de aici au hotărât să o mai opereze o dată, decizie care i-a fost fatală. Vineri, 23 august, la nici 24 de ore de la intervenția chirurgicală, Iulia a murit.

Acum familia Iuliei varsă lacrimi amare și așteaptă ca trupul neînsuflețit al tinerei de 21 de ani să fie adus în țară. Tânăra o să fie adusă acasă într-un sicriu de plumb sigilat, pe care familia nu îl poate deschide. Trebuie menționat că sicriul Iuliei poate să fie desigilat doar în anumite condiții și doar cu acceptul autorităților. Trupul neînsuflețit al Iuliei Cantolariu urmează să fie depusă la capela bisericii Sfântul Ioan Botezătorul.

Ultimul mesaj al Iuliei Cantolariu

Chiar înainte să își dea ultima suflare, Iulia Cantolariu a simțit că sfârșitul îi este aproape. Cu doar câteva ore înainte să se stingă din viață, aceasta a trimis un ultim mesaj către cea mai bună prietenă a sa. Mesajul are o nuanță premonitorie, căci Iulia parcă a simțit că nu o să se mai întâlnească niciodată cu buna sa prietenă.

Ai grijă de tine în cazul în care nu apucăm să ne mai vedem, ai fost o prietenă tare bună”, este ultimul mesaj pe care Iulia Cantolariu l-a transmis, scrie Cancan.ro

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Iulia Cantolariu, repatriată într-un sicriu sigilat. Ultimul mesaj al tinerei de 21 de ani din Botoșani!

  1. Aș dori să știu Dc nu se autosesizează autoritățile , părinții sunt prea supărați orbiți de necaz, de ce nu se cere autopsia generală ? Fata a murit în spitalul din Turcia , nu se întreba nimeni de ce a murit acolo? Fata a mers acolo pe picioarele ei era stabilă vorbea mânca era ok , nu avea nevoie să meargă la criminalii ăia , ea trebuia doar să se recupereze să facă fizioterapie să stea liniștită ca orice om operat ! Era foarte bine față , de români au făcut minuni cu ea era fata bine sănătoasă , de ce să o opereze în Turcia să vadă aia dacă a operat bine românii sau nu înțeleg? Cereți autopsie să vedeți de ce a murit fata , a intrat sănătoasă în clinică turcă și a ieșit in sicriu sigilat și nu e voie să îl deschidă? Aloooooo deschideți sicriul să vă vedeți copilul ca e ea ca e întreagă , Dc acoperiți clinica turcă ca a făcut o eroare și i-a provocat hemoragia , ce a semnat Tudor în numele fetei ca își asumă dacă moare la operație ?? Treziți-vă oameni buni !
    Cereți să deschideți sicriul să vedeți fața !!! Eu aș dezbrăca să îi văd fiorul să văd ce a făcut cu trupul ei , cereți autopsie să cu isteți adevărul de ce a murit fata , nu este adevărat ca i-a decât corpul !!!!
    Vă rog frumos faceți dreptate Iulicai !
    A murit în clinică aia și nimeni nu cere Autopsie in România ??? Nu credeți minciuni ca e bacterie etc se ascunde cauza morții prin sigilarea sicriului !!!!!
    Vreau dreptate pentru Iulica a murit pt eroarea turcilor !
    Păcat ca era bine vorbea mergea mânca dacă fata a spus ca are o teamă ca va muri trebuia sa plecați acasă să nu o trimiteți la tranșat ca nu era nevoie de nici o operație ! I se făcuse totul la Iași era fata bine trebuia și-ar fizioterapie recuperare ca orice om operat ?!! Toate clinicile au refuzat pt ca nu era venite de altceva decât recuperare , dar turcii pt bani ai acceptat !
    Vreau dreptate lui Iulica !
    CER AUTOPSIE !!
    Deschideți sicriul să o vedem pe Iulica!
    Părinții sunt prea supărați , membrii familiei să se ocupe de asta .. și nu mă refer la Tudor !
    Atâtea știri despre Iulica eroul Todor.. ce erou ? A ignorat zece de români care au salvat-o și a dus-o la moarte în Turcia? Pentru ce??? Ce operație să îi facă să verifice de din Iași? Ce a semnat acolo înainte de operație ? Ia-ți decis soarta Iulicai când fata simțea ca o vor omora .. daca o iubești o lăsați sa se recupereze și plecai in secunda doi dacă fata nu era hotărâtă sa o opereze turcii ,. Păcat de ea!!
    Păcat ca a informat 10 dr romani care o salvase și putea trăi viața lungă !
    Vreau dreptate lui Iulica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *