Detalii despre bărbatul găsit mort în Hotelul Tineret din municipiul Botoșani. Acesta tocmai se întorsese de la medic

Bărbatul găsit mort în Hotelul Tineret din municipiul Botoșani tocmai se întorsese de la medic. Surse judiciare susțin că bărbatul are domiciliul pe raza comunei Mitoc din județul Botoșani, dar locuiește fără forme legale la un frate de-al său din Suceava. El suferea de anumite afecțiuni hepatice și luna ajungea pentru investigații medicale la Botoșani.

De fiecare dată, obișnuia să se cazeze la Hotelul Tineret, cel care aparține Fundației Județene pentru Tineret. Așa a făcut și la finalul săptămânii trecute, când a ajuns la Botoșani și și-a luat cazare pentru câteva zile. A fost ultima dată când a făcut acest lucru, el fiind găsit mort în camera care pe care o închiriase.

Știrea inițială

Un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort, luni, într-un hotel din municipiul Botoșani. Este vorba despre un localnic din Mitoc, care s-a cazat la unitatea respectivă, dar nu a mai ieșit din cameră de el, așa că angajații hotelului s-au alarmat.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanță, poliție și pompieri, iar bărbatul a fost găsit mort pe patul din cameră. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el, constatându-se decesul.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Cel mai probabil, moartea acestuia a survenit din cauza unor afecțiuni medicale pentru că nu avea urme de violență pe corp.

Polițiștii au început o anchetă însă în acest caz și iau în calcul toate posibilitățile.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *