Sute de elevi ai unui liceu din județul Botoșani vor primi mâncare caldă. Se caută firma care să le asigure masa

Sute de elevi ai unui liceu din județul Botoșani vor primi mâncare caldă. Este vorba de elevii de la Liceul Teoretic „Anastasie Başotă” din Pomârla, care au fost incluşi în Programul Naţional “Masă sanatoasă”, care prevene o masă calda in regim catering, care se va acorda doar pe durata cursurilor, conform structurii anului şcolar.

Primăria Pomârla a lansat licitaţia pentru stabilirea firmei care va livra mâncarea elevilor. Bugetul alocat pentru acest proiect este 368.313 lei.

Vor beneficia de suportul alimentar doar elevii prezenţi fizic la cursuri, în consecinţă, copiii care sunt absenţi nu vor beneficia de suportul alimentar pe toată această perioadă. Suportul alimentar nu se acordă pe perioada vacanţelor sau a altor zile declarate prin lege ca zile nelucrătoare.

Hrana constă in prânz (masă caldă) pentru fiecare copil, timp de 71 de zile (zile de curs in perioada 9 septembrie 2024 – 20 decembrie 2024). Cantitatea totală de porții necesară este de: 26.767 porții (377 copii x 71 zile)

Suportul alimentar (masa calda) va contine:
1. Fel de baza – de exemplu: carne de pui/porc/vita – 100 gr, garnitura – 200 g., paine feliata – minim 100 gr.
2. Desert – 1 fruct de sezon (variante acceptate: măr, banană, portocală, mandarină, struguri, pară, piersică, caisă sau alt fruct, diferit în fiecare zi, fără a se repeta în decursul săptămânii).

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *