Un tânăr care și-a petrecut primii ani din viață printre tarabele din bazarul Suceava deține acum un lanț mare de fast-food. Vrea să deschidă un drive-thru și la Botoșani

Un tânăr care și-a petrecut primii ani din viață printre tarabele din bazarul Suceava deține acum un lanț mare de fast-food. Vrea să deschidă un drive-thru și la Botoșani. Este vorba despre omul de afaceri Lucian Florea, din Suceava, fondatorul lanțului FrayDay. El a postat pe TikTok un filmuleț la deschiderea McDonald’s la Botoșani și a anunțat că va face și el drive-thru FryDay la Botoșani.

Au venit băieții aceștia la Botoșani! Dar nu o să îi lăsăm noi să își facă de cap așa că fratele este băgat aici la Botoșani cu treabă. Urmează să semnnăm mare contract, facem drive-thru la FryDay la Botoșani. Ce crezi? Nu vă las la greu, anul viitorul FrayDay la Botoșani”, a spus atunci Lucian Florea.

În prezent, lanțul de fast food este format din 11 restaurante, iar până la finalul anului antreprenorul previzionează afaceri de 14 milioane de euro.  Anul acesta deschide trei restaurante – în Bucureşti, Cluj şi Constanţa; iar pe lista de anul viitor are până la 12 restaurante (dintre care, spune antreprenorul, aproape patru sunt contractate deja). Lucian Florea ar vrea să deschidă în Arabia Saudită şi  America flag ship store-uri.

Primii ani din viaţă mi i-am petrecut printre tarabele din bazarul din Suceava, unde am cunoscut antreprenoriatul la firul ierbii. Era o etică a vremurilor respective, un respect reciproc care mi-a insuflat anumite valori şi care m-a făcut să-mi doresc să continui în această direcţie. Nu am fost adeptul meseriilor clasice sau al unui program fix. Pentru mine, antreprenoriatul îţi oferă libertatea de a decide şi de a scala. Sky is the Limit, cum se spune, dar asta depinde foarte mult de industria în care activezi. Acesta este unul dintre motivele pentru care am trecut de la retail la HoReCa”, descrie Lucian Florea, pentru Businessmagazin, viziunea sa asupra antreprenoriatului, conturată de amintirile sale din copilărie.

 

Urmareste-ne pe Google News

Șocant! Bărbat găsit mort într-un hotel din Botoșani

 

One thought on “Un tânăr care și-a petrecut primii ani din viață printre tarabele din bazarul Suceava deține acum un lanț mare de fast-food. Vrea să deschidă un drive-thru și la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *