Dezastru la bacalaureatul de toamnă, la Botoșani. Doar 35.91% dintre candidați au promovat

Rata de promovare la bacalaureatul de toamnă, la nivelul județului Botoșani, este de 35.91% pentru promoția curentă, iar pentru promoțiile anterioare este de 27.15%.

Au promovat examenul 171 de candidați, dintr-un total de 513 de candidați prezenți. Dintre aceștia, 130 de candidați provin din promoția curentă, iar 41 de candidați din promoțiile anterioare, informează printr-un comunicat Inspectoratul Școlar Județean. Cea mai mare medie în această sesiune în județul Botoșani a fost 9, fiind obținută de un candidat de la Colegiul Economic ”Octav Onicescu”.

Contestațiile pot fi depuse/ transmise astăzi, 26 august, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. Candidații completează, semnează și depun/ transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele înregistrate după soluționarea contestațiilor vor fi anunțate vineri, 30 august 2024.  Vezi aici rezultatele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *