Un şofer băut a intrat cu maşina într-un biciclist

bicicleta accidentAccident rutier în Vf. Câmpului cu părăsirea locului faptei.  Un şofer de 34 de ani, din municipiul Dorohoi este cercetat, după ce duminică, în jurul orei 14.10, în timp ce conducea un autoturism pe  pe DN 29 C, în localitatea Vârfu Câmpului, pe direcţia Siret – Botoşani, efectuând  manevra de depăşire a unui biciclist, nu a respectat o distanţă laterală suficientă faţă de acesta, împrejurare în care îl acroşează, proiectându-l în şanţul de pe partea dreaptă a drumului.

 După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat la scurt timp de către poliţişti, pe raza localităţii Bucecea.

         Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat; acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui P. S. de 31 ani, din comuna Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani, care a fost transportat la Spitalul municipiului Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, nefiind internat.

Acesta a fost de asemenea testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *