FOTO Scandal într-un cartier din Botoşani. Un bărbat a fost reţinut după ce şi-a ameninţat vecinii că îi aruncă în aer

Scandal într-un cartier din municipiul Botoşani. Un bărbat a fost reţinut, sâmbătă seară, după ce şi-a ameninţat vecinii că îi aruncă în aer. Botoşăneanul în vârstă de 44 de ani a ieşit la geamul locuinţei sale din cartierul Parcul Tineretului cu o butelie în mână şi a ameninţat că dă foc acesteia şi că aruncă totul în aer.

Potrivit Poliţiei, individul ar fi avut o ceartă cu unul dintre vecinii săi, iar în semn de supărare a ieşit la geam cu butelia în mână spunând că provoacă o tragedie.

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 24 august a.c., în jurul orei 21:30, ar fi luat butelia din bucătăria personală și a ieșit apoi la geamul locuinței, amenințând că îi va da foc. Gestul bărbatului a fost motivat de faptul că ar fi avut un conflict cu un vecin de scară, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, negociatorul din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, jandarmi, pompieri și personal medical. Bărbatul a cooperat cu forțele de ordine, iar în urma discuțiilor a fost preluată sursa de gaz, fiind restabilită ordinea și liniștea publică„, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Delia Nenişcu.

Deocamdată, botoşăneanul este reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de incendiere. Nu se ştie dacă acesta va fi propus pentru arestare preventivă.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *