Bărbat din Botoşani bătut cu bestialitate de doi tineri. Victima a ajuns la spital, iar agresorii sunt liberi

Un bărbat de 56 de ani din județul Botoșani a fost atacat brutal de doi tineri din localitatea Negreni, care I-au lovit cu un topor. Botoşăneanul bătut se numeşte Mitică Spătarul, iar agresorii ar fi doi fraţi din acceaşi localitate cu victima.

Bărbatul se afla într-un lan de porumb pentru a și lua vacile, când a fost atacat de cei doi fraţi. Victima a fost spitalizată. Localnicii sunt revoltaţi de faptul că agresiunea a avut loc în urmă cu o săptămână, iar agresorii sunt în libertate.

„Cu toate acestea, autoritatile locale au declarat ca nu pot interveni în mod eficient in aceste conditii, lăsând astfel comunitate socata si ingrijorata. Familia si apropiatii victimei sunt revoltati de lipsa de actiune a politiei, simtindu-se abandonati in fata unei situatii atât de grave. Tragedia scoate in evidenta vulnerabilitatea oamenilor in fata actelor de violent si necesitatea unor masuri urgente din partea autoritatilor„, ne-a scris un localnic.

Reprezentanţii Poliţiei susţin că ancheta în acest caz este în derulare şi că oamenii legii fac demersuri pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs agresiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *