„Premoniția” pe care a avut-o Tudor, iubitul Iuliei Cantolariu, înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare. Gestul tânărului le-a sfâșiat inimile apropiaților

Sfârșitul tragic al Iuliei Cantolariu, tânăra de 21 de ani din Botoșani ce a murit în urma unui accident cu ATV-ul, a adus multă suferință pentru cei apropiați, mai ales pentru iubitul acesteia, care a fost martor neputincios la tot ce s-a întâmplat. Tânărul a luptat din răsputeri să îi salveze viața partenerei sale, însă soarta nu a fost blândă cu ei.

Pe 6 iulie 2024, Iulia și iubitul ei Tudor au ieșit cu gașca la o plimbare cu ATV-ul prin pădurea Agafton (județul Botoșani). Din nefericire, ATV-ul pe care se aflau cei doi a alunecat pe o urmă de tractor și s-au răsturnat. Tudor s-a rostogolit și s-a ales cu doar câteva zgârieturi, însă peste Iulia a picat scaunul metalic de la ATV-ul și i-a zdrobit zona abdomenului. Au urmat eforturi uriașe de a o salva pe Iulia, însă totul a fost în zadar.

În urma accidentului nefast, Iulia a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au avut o misiune grea. Tânăra avea numeroase leziuni în zona abdomenului, iar organele sale erau distruse. A urmat o operație de opt ore, în care medicii au reușit să o stabilizeze, însă nu îi dădeau prea multe șanse de reușită.

De la spitalul din Botoșani, Iulia a ajuns la Spitalul Sfântul Spiridon Iași, unde a mai urmat o operație care a durat 10 ore. De data aceasta, medicii erau optimiști și spuneau că Iulia o să trăiască, dar va urma o perioadă de recuperare grea. Cel mai fericit la aflarea acestor vești a fost Tudor, iubitul tinerei. Nu a renunțat la speranță și a stat lângă Iulia la fiecare pas.

Mai mult, Tudor a vrut să îi ofere iubitei sale cele mai bune îngrijiri medicale, așa că s-a zbătut să o transfere în străinătate. În cele din urmă, Iulia a fost acceptat la o clinică din Turcia, iar atunci fericirea a fost și mai mare. Încrezător și cu speranțe că își va ține iubita, din nou, de mână, Tudor a făcut un gest prin care să își demonstreze dragostea.

Înainte ca Iulia să ajungă în Turcia și să fie supusă unei alte operații – ce i-a fost fatală, Tudor și-a tatuat pe braț ochii iubitei sale, ca să-i arate cât de mult o iubește. Știa că iubirea vieții lui se va bucura să vadă gestul. A vrut să o aibă, astfel, mereu lângă el. Totul pare să fi fost, însă, ca o premoniție!

Așa cum spuneam, Iulia a fost transferată în Turcia, iar medicii au hotărât să o mai opereze o dată, decizie care i-a fost fatală. Vineri, 23 august, la nici 24 de ore de la intervenția chirurgicală, Iulia a murit. Și-a dat ultima suflare pe un pat de spital.

În urma celor întâmplate, apropiații Iulie sunt în stare de șoc, iar cel mai mult suferă Tudor, cel care a stat alături de ea din primul până în ultimul minut. Cu sufletul plin de durere, tânărul i-a adus un ultim omagiu iubitei sale, prin intermediul unei postări extrem de dureroase. Acesta a postat o fotografie cu Iulia, însoțită de mesajul: „Te voi iubi mereu, puiul meu”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *