Ți se rupe inima! Mama Iuliei Cantolariu, tânăra din Botoșani moartă în urma unui accident, este sfâșiată de durere. „Cel mai dureros lucru este să îți pierzi copilul”

Mama Iuliei Cantolariu, tânăra din Botoșani care a murit în urma unui accident, a transmis un mesaj sfâșietor după ce și-a pierdut fiica. O iubea ca pe ochii din cap și abia aștepta să o vadă mamă la rândul ei, să se bucure de nepoți, să o vadă fericită. Soarta a fost crudă, iar Iulia a murit în ciuda tuturor eforturilor făcute de medici. Nici rugăciunile celor apropiați nu au ținut-o în viață.

„Iubita si frumoasa mea fiica, te voi iubi neconditionat pana la sfarsitul vietii mele. De abia asteptam sa fiu soacra mica, sa imi iau nepotii de mana, sa imi vad nepotii crescand, dar Dumnezeu a avut un gand cu tine. Drum lin printre ingeri fiica mea frumoasa! Ma voi ruga pana la sfarsitul vietii mele pentru tine sa fii un inger alb cu aripioare! Esti o bucata din mine si imi este greu cu despartirea aceasta.Vei fii mereu in sufletul si inima mea pentru vesnicie.Te iubeam ca lumina ochiilor mei .Te alintam de mica ,, bot de aur cu lumina cu straveche radacina „. Odihna vesnica frumoasa mea fiica!  Cel mai dureros lucru este sa iti pierzi copilul!”, spune mama Iuliei.

Accidentul în care a fost rănită grav Iulia a avut loc la începutul lunii iulie . Aceasta era la Agafton cu mai mulți prieteni, iar la un moment dat a mers să se plimbe cu un ATV alături de iubitul său. Din păcate, într-un moment de neatenție, ATV-ul s-a răsturnat, iar tânăra de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital. A ajuns inclusiv într-un spital din Turcia, dar din păcate aceasta nu a supraviețuit.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *