Tulburător! Iulia, tânăra de 21 de ani din Botoșani, care s-a stins pe patul de spital, fusese transferată la o clinică din Turcia

Foto facebook

Sfârșit tragic pentru Iulia Cantolariu, o tânăra de 21 de ani din Botoșani. La începutul lunii iulie, o plimbare cu ATV-ul s-a transformat într-o nenorocire. Accidentul s-a petrecut în zona pădurii Agafton (județul Botoșani), iar scenele dramatice s-au petrecut sub privirile iubitului ei, alături de care își serba ziua de naștere. Într-un moment nefast, partenerul ei a pierdut controlul autovehiculului și s-au răsturnat într-o râpă.

Iulia a fost prinsă sub greutatea marea a ATV-ului și a suferit multiple răni în zona abdomenului, ulterior și o hemoragie internă. Tânăra de 21 de ani a fost transferată la spital, iar medicii au decis să o opereze de urgență. Imediat după, fiind în comă – intubată și ventilată, aceasta a fost transferată cu elicopterul SMURD la spitalul „Dr. C.I. Parhon” din Iași.

Iulia, tânăra de 21 de ani din Botoșani, era iubită de o întreagă comunitate

Starea ei de sănătatea atârna de un fir de ață. După ce medicii au reușit să o stabilizeze, Iulia a început să își revină. Încet, dar sigur. Ar fi trebuit să urmeze o perioadă de recuperare, perioadă în care iubitul ei – cu care trăia o poveste de dragoste de 4 ani, a fost tot timpul alături de ea și a făcut constant demersuri pentru a fi transferată la un spital din străinătate.

În cele din urmă, tânăra de 21 de ani a fost transferată la o clinică din Turcia, singurul spital unde a fost acceptată. În schimbul sumei de 30.000 de euro, medici de acolo i-au promis Iuliei că o vor pune pe picioare, potrivit surselor CANCAN.RO. Au hotărât să o mai opereze o dată, decizie care i-a fost fatală. Vineri, 23 august, la nici 24 de ore de la intervenția chirurgicală, Iulia a murit. Și-a dat ultima suflare pe un pat de spital.

Moartea prematură a Iulie a lăsat un gol imens în sufletele celor care au avut ocazia să o cunoască. Tânăra de 21 de ani îi molipsea pe toți din jur cu energia, blândețea și voioșia ei. Moarte fetei a îndurerat întreaga comunitate din Botoșani.

”Așa mult iubea viața. Era un copil tare bun. Atât i-a fost dat să trăiască”

”Păcat de ea! Atât de tânără. Avea toată viața înainte. Cum poți pierde ce e mai scump dintr-o prostie… un accident stupid”

”Nimic mai sfâșietor! Odihnește-te în veșnică lumină, Iulica! Nu te vom uita niciodată”

”Dumnezeu să o ierte! Sincere condoleanțe familiei și multă putere să treceți peste necazul acesta”

”Cât de trist! Multă putere rudelor, care sigur sunt împietrite de durere. A stat atâta timp în spital sărăcuța”, sunt doar o parte din mesajele de adio de pe social-media.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *