FOTO & VIDEO! O nouă seară magnifică la Botoșani. Peste 2000 de persoane au participat la utimul concert din cadrul Festivalului Instituțiilor de Cultură

O nouă seară magnifică la Botoșani! Artiștii invitați în ultima zi a Festivalului Instituțiilor de Cultură au oferit celor peste 2000 de botoșăneni prezenți un spectacol de neuitat.

Prezentator a fost Cove, iar pe scenă au urcat Brio Sonores, Vlad Miriță și Nico, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Botoșani, avându-l ca dirijor pe Alexandru Ilie.

Festivalul Instituțiilor de Cultură s-a aflat anul acesta la a treia ediție, fiind organizat de Filarmonica Botoșani, Teatrul ”Vasilache” Botoșani, Teatrul ”Mihai Eminescu” și Primăria Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

 

One thought on “FOTO & VIDEO! O nouă seară magnifică la Botoșani. Peste 2000 de persoane au participat la utimul concert din cadrul Festivalului Instituțiilor de Cultură

  1. E minunat ca se face asa ceva pentru beneficiarii de ajutoare sociale.
    EU , personal , vreau sa particip si eu. Dar nu am cum .
    Pentru ca in momentul in care se dau invitatii gratuite eu nu pot sta la coada 6 ore sa imi procur o invitatie (intr o zi de lucru cand eu trebuie sa muncesc sa dau bani la stat , inclusiv pentru cei cu ajutoare sociale)
    Ce propun eu? E simplu.
    La anul sa se puna o taxa de participare de exemplu 1oo lei (in vestul Europei reprezinta nimic).
    Taxa e mica , pot sa mi achizitionez si eu un bilet si in mod sigur nu va mai fi asa imbulzeala la invitatii moca.
    Ce spuneti Domnule Primar?
    Merita si prostii astia de creatori de locuri de munca sa participe la un astfel de eveniment?
    Semnat Un dobitoc platitor constant de taxe si impozite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *