Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Botoșani, înaintea meciului cu CFR Cluj: Mergem cu încredere și știm că este o misiune dificilă

Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Botoșani, este încrezător că elevii săi vor face un meci bun cu CFR Cluj. Acesta a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că CFR este o echipă puternică, cu un antrenor foarte bun, iar misiunea FC Botoșani va fi una dificilă.

Este o echipă puternică, o echipă care în ultimele sezoane s-a luptat pentru a câștiga campionatul în România, o echipă care participă și în competițiile internaționale și vâzând meciul de aseară au făcut-o foarte bine, au reușit să câștige meciul. Au un antrenor foarte bun, un antrenor cu experiență, Dan Petrescu, care pe unde a fost a avut rezultate. Este practic garanția succesului, să spun așa, îmi place foarte mult de Dan Petrescu ca și antrenor, însă ne-am pregătit foarte bine în această săptămână și sunt mulțumit de cum s-au pregătit jucătorii mei. Vrem să mergem la CFR să facem un joc bun, să arătăm bine și bineînțeles ne dorim să venim cu un rezultat pozitiv de acolo. Avem moral bun după ultimul meci câștigat acasă. Am spus și după meciul cu UTA Arad, că echipa este în progres și din punct de vedere tactic, și din punct de vedere fizic. Le-am spus-o și jucătorilor că suntem într-un ușor progres, dar mai avem mult de muncă. Mergem cu încredere și știm că este o misiune dificilă”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani va avea loc duminică, 25 august, de la ora 19:00, duelul contând pentru runda a VIII-a din SuperLigă.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *