FOTO & VIDEO Caz revoltător la Botoșani! Un fermier a fost bătut cu bâta. Printre agresori, un viceprimar, iar la scenă a asistat şi primarul

Caz revoltător înregistrat, joi după-amiază, într-o localitate din județul Botoșani. Un fermier a fost bătut cu bâta. Printre agresori, un viceprimar, iar la scenă a asistat şi primarul.

Cazul s-a întâmplat pe un teren agricol din comuna Copălău, iar victima a fost un fermier italian care este căsătorit cu o tânără din localitate. Bărbatul, Vittorio Quattrini,  în vârstă de 48 de ani se afla, alături de soţia sa, Mihaela Arpinte, la treierat floarea soarelui de pe un teren care aparţine societăţii comerciale Sofia Agrivai SRL, pe care cei doi o controlează.

La un moment dat, la fața locului au ajuns viceprimarul comunei Copălău, Constantin Bălineanu, alături de un frate și un cumnat. Aceștia au început să-i înjure pe cei doi fermieri, iar apoi viceprimarul a luat o bâtă din mașină și a început să-l lovească pe fermier. 

Imaginile surprinse de un localnic cu telefonul mobil prezintă scene îngrozitoare, de o duritate ieşită din comun.

Partenera acestuia a început să filmeze totul, iar atunci a fost lovită și ea de cumnatul viceprimarului.  La scurt timp a venit și primarul comunei, Ciprian Ivanov, care i-ar fi înjurat pe fermieri și l-ar fi încurajat pe viceprimar să-i lovească pe cei doi.

„Unde recoltam este proprietatea noastră. A venit cu injurii, îmbrânceli, că nu este recolta noastră, că ar avea .şi el teren acolo, chiar pe proprietatea noastră. Imediat a sărit la bătaie, a alergat spre maşină să ia bâta. (…) A luat bâta, i-a dat lui Viitorio cu bâta în cap. A ajuns la spital. Are un hematom la ficat, o gaură în cap„, povesteşte Mihaela Arpinte.

Fermierul şi soţia acestuia, care lucrează aproximativ 360 de hectare de teren în comuna Copălău, susţin că au un conflict mai vechi cu primarul din localitate Ciprian Ivanov, care le-a luat peste 100 de hectare de pământ, folosind numeroase metode.

Ei susţin că au făcut numeroase plângeri la Poliţia oraşului Flămânzi, însă oamenii legii nu au făcut nimic până acum.

One thought on “FOTO & VIDEO Caz revoltător la Botoșani! Un fermier a fost bătut cu bâta. Printre agresori, un viceprimar, iar la scenă a asistat şi primarul

  1. Astia se cred stapani pe comuna !
    la puscarie cu violentii din Copalau!
    nu stiu decat violenta si atat !
    idiotii sunt la mare cautare in politica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *