Tânărul rănit grav în explozia din Botoșani este fiul proprietarului vulcanizării. Răzvan avea picioarele aproape distruse de la genunchi

Tânărul rănit grav în explozia din Botoșani este fiul proprietarului vulcanizării. El a fost preluat de elicopterul SMURD  joi după-amiază. Tânărul de 36 de ani a fost rănit grav într-o vulcanizare din Zona industrială a municipiului.

Bărbatul a fost dus iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, însă, pentru că medicii au considerat că starea acestuia este gravă, au decis transferul acestuia la o clinică din Iaşi.

Răzvan avea picioarele aproape distruse de la genunchi, arsură, dar și tăieturi la o mână.

Ştirea iniţială

Caz fără precedent înregistrat joi la Botoşani. Un tânăr a fost rănit grav după explozia unei anvelope într-o vulcanizare. Bărbatul în vârstă de 36 de ani lucra la o vulcanizare din Zona industrială a municipiului Botoşani, în vecinătatea fabricii Moldopan.

În urma exploziei cauciucului, el a suferit numeroase traumatisme în zona picioarelor şi a fost preluat de ambulanţă pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Un alt coleg de-al său, de 37 de ani, a fost, de asemenea, rănit și transportat la spital.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *