Povestea tristă a doi copilași, de șapte și patru ani, din Botoșani, care și-au pierdut mama. „Se îmbrățișează unul pe altul pentru că mama nu-i mai poate mângâia”

Doi copilași, de șapte și patru ani, din Botoșani, care și-au pierdut mama, săptămâna trecută, au nevoie de ajutor. Cea care le-a dat viață a murit din cauza unei boli crunte, iar tatăl îi iubește ca pe ochii din cap și încearcă să aibă grijă de el așa cum știe mai bine, dar nu poate înlocui iubirea mamei.

„De atunci, se imbratiseaza si se mangaie unul pe altul, pentru ca mama nu-i mai poate mangaia si imbratisa niciodata. Ei sunt mici si nu inteleg si inca o asteapta pe mama… Lipsa mamei n-o va putea inlocui nimeni, niciodata, dar haideti sa-i ajutam macar cu cele materiale, ca sa nu duca lipsa”, spune preoteasa Anamaria Macuc.

Părinții lor au crescut la orfelinat. Mama a avut o viață foarte grea, plină de dureri până-n ultima clipă a vieții. Au avut o casă zidită chiar de tată, dar a luat foc, când fetița avea doar 2 luni de zile și au primit donație o căsuță modesta, cu o camera si cu un hol.

„Tatal ii iubeste nespus de mult pe copii, nu-si poate imagina viata fara ei. Este muncitor, nu fumeaza si se straduieste sa le ofere copiilor, atat cat poate, cele necesare. Mama s-a imbolnavit si n-a avut bani de tratament si-n doar 5 luni de zile s-a stins. Saptamana trecuta, in ziua in care a fost scoasa de la morga, in aceeasi zi a fost ingropata cu ajutorul primariei. De atunci copiii inca o cauta si o asteapta pe mama…Sunt mici, nu inteleg ca mama nu va mai veni niciodata.”, spune Anamaria Macuc.

Cei care doriti ii puteti ajuta cu: ghiozdane, rechizite, alimente, dulciuri, produse de igiena, hainute bune si frumoase (toti sunt slabuti, fata 6-7 ani, baiat 3-4 ani, tata S/M), incaltaminte ( fata nr 28-29), jucarii, jocuri educative, biciclete, lenjerii vesele de pat, pilote, paturi cocolino, lemne pentru foc, topogan curte/ casuta/ leagan sau orice credeti dv ca le-ar prinde bine si i-ar putea inveseli.

Cei care doriti sa-i ajutati, puteti lasa darurile pentru ei la biserica Pacea ( zilnic intre orele 9:00-17:00, telefon voluntar Pacea +40722179366) , cu rugamintea sa scrieti pe pachete ” FRATIORI” pentru a nu le amesteca cu alte pachete. Mai multe detalii: +40741910324 – nasa fetitei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *