PNL Botoşani a luat decizia finală în cazul fostului primar Cătălin Flutur

PNL Botoşani a luat decizia finală în cazul fostului primar al municipiului, Cătălin Flutur. Biroul Politic Judeţean al PNL a validat, în şedinţa din această săptămână, decizia de excludere din partid a lui Flutur adoptată de organizaţia municipală.

Excluderea lui Flutur a fost xdecisă marţi, în aceeaşi şedinţă în care liberalii au votat şi candidaţii la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Organizaţia municipală a PNL a propus excluderea din partid a lui Cătălin Flutur, pe motiv că prin atitudinea sa nu se mai regăseşte în rândurile liberalilor.

Potrivit preşedintelui organizaţiei municipale a PNL, Sânziana Secrieru, propunerea de excludere a lui Cătălin Flutur, care trebuie să fie validată de forurile statutare ale partidului, se bazează pe faptul că fostul candidat la Primărie instigă membrii organizaţiei şi încearcă o destabilizare a organizaţiei municipale.

În acest context, Flutur nu va avea nici susţinerea partidului pentru a face parte din Consiliul Local, pe lista căruia a candidat.

Un alt membru al organizaţiei municipale a PNL , care, de asemenea, s-a aflat pe lista de consilieri locali şi care a fost propus spre excludere din partid este Gabriela Ciobanu.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *