FOTO Se întâmplă la Botoşani! O persoană a fost amendată, după ce câinii şi-au făcut nevoile pe stradă

Se întâmplă la Botoşani! O persoană a fost amendată, după ce câinii acesteia şi-au făcut nevoile pe pavelele din Centrul Vechi al municipiului Botoşani. Cazul s-a întâmplat în cursul zilei de joi, iar proprietarul a fost nevoit, pe lângă plata amenzii, să strângă şi dejecţiile de la animale.

Sancţiunea a fost dictată de Poliţia Locală, după ce o persoană a ieșit la plimbare cu doi câini de talie mică, fără a avea asupra sa obiectele necesare pentru curățirea locului și evacuarea dejecțiilor fiziologice.

Polițiștii locali, care își desfășoară activitatea în Dispecerat, au observat pe una din camerele de supraveghere din zonă, cum animalele de companie își fac nevoile fiziologice pe domeniul public fără ca stăpânul acestora să curețe în urma lor. Imediat, a fost sesizată patrula de ordine și liniște publică din zona de responsabilitate a Centrului Istoric, care au aplicat sancțiune contravențională și au dispus igienizarea zonei.

Poliţia Locală atrage atenția proprietarilor de câini din municipiul Botoșani, importanța de a avea asupra lor mătură, lopățică şi mânuși de unică folosință, pentru a curăța locul unde patrupedul și-a făcut nevoile fiziologice în vederea păstrării unui oraș curat.

Sancţiunile sunt dictate în baza Hotărârii Consiliului Local (HCL) Botoșani nr. 221/2009.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “FOTO Se întâmplă la Botoşani! O persoană a fost amendată, după ce câinii şi-au făcut nevoile pe stradă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *