Un tânăr de 19 ani din Botoșani s-a crezut în filme! A gonit cu mașina, cu poliția pe urmele sale

Un tânăr de 19 ani din județul Botoșani s-a crezut în filme. El a urcat la volan deși nu avea permis de conducere și a  gonit cu mașina, cu poliția pe urmele sale.

Pe 20 august, echipajul de poliție rutieră din cadrul Compartimentulul Rutier Rădăuți acționau pe D.N 2 H Vicovu de Jos în vederea identificării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, cu autopseciala de poliție.

La un moment dat, s-a constatat că dinspre centrul comunei Vicovu de Jos către comuna Gălănești se deplasează autoturismul marca VW Passat cu viteza de 87 de km/h pe un sector de drum unde viteza este limitată la 50 de km/h.

Echipajul de poliție rutieră a efectuat semnalul luminos și acustic de oprire, însă conducătorul auto în cauză nu l-a respectat, continuându-și deplasarea în viteză către comuna Gălănești, pe D.N 2 H.

S-a procedat la urmărirea autoturismului VW Passat pe o distanță de aproximativ 4 km pe D.N 2 H, după care aproximativ 1,5  km pe un D.C Neclasificat, după care conducătorul auto și-a continuat deplasarea în viteză spre o stație de betoane, ulterior fiind blocat cu autospeciala de poliție.

Conducătorul auto a fost imobilizat. Este vorba de Artiom G.m de 19 ani, din Dângeni. El a prezentat pentru control documentele autoturismului condus și cartea de identitate, iar cu privire la permisul de conducere, a declarat că nu este posesor de permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatele etilometru și drugtest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmareste-ne pe Google News

FOTO Mai mulți botoșăneni care aruncau coji de semințe pe jos au fost sancționați și puși la măturat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *