Șapte comercianți din Piața Centrală, verificați de polițiști. Ce nereguli s-au găsit

Un număr de șapte comercianți din Piața Centrală a municipiului Botoșani au fost verificați, miercuri, 21 august 2024 de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 60 de persoane, iar nouă dintre acestea au fost supuse controlului corporal, asupra unei persoane fiind identificate mai multe pachete de țigarete de proveniență Republica Moldova, pentru care nu deținea documente legale.

Țigaretele au fost supuse confiscării, iar persoana asupra căreia au fost identificate a fost sancționată cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

„De asemenea, în cadrul acțiunii au fost controlați șapte agenți economici. În urma nergulilor constatate au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 23.000 de lei, nouă dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind modul de desfășurare a activităților economice, de valorificare de către producătorii agricoli, a produselor agricole proprii și de exercitare a comerțului cu aceste produse”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *